Pescado a la veracruzana

Pescado a la veracruzana

4.9 105 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones

Składniki

  • 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 800 g de jitomate en trozos
  • 1 hoja de laurel seca
  • sal al gusto
  • pimienta negra molida al gusto
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 40 g de alcaparras
  • 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
  • 6 filetes de pescado
  • 30 g de chiles güeros en escabeche

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 226 kcal / 949 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...