Frijoles de la olla

Frijoles de la olla

3.5 96 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porciones

Składniki

  • 250 g de frijoles secos, remojados en agua por 12 hrs
  • 100 g de cebolla en trozo
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 100 g de tocino ahumado en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1350 g de agua
  • 1 chile serrano
  • ½ cdita de sal
  • 1 cdita de concentrado de caldo de pollo
  • 5 hojas de epazote, frescas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 326 mg
Białko 12 g
Kalorie 1094 kJ / 262 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...