Urządzenia i Akcesoria
Frijoles de la olla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porciones
Składniki
-
250 g de frijoles secos, remojados en agua por 12 hrs
-
100 g de cebolla en trozo
-
2 dientes de ajo pelados
-
100 g de tocino ahumado en trozos
-
30 g de aceite de oliva
-
1350 g de agua
-
1 chile serrano
-
½ cdita de sal
-
1 cdita de concentrado de caldo de pollo
-
5 hojas de epazote, frescas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
326 mg
Białko
12 g
Kalorie
1094 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
METATE & MOLCAJETE
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk