Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 2 cucharadas de sal
- 50 g de aceite, y un poco más para freir
- 400 g de harina
- 300 g de carne molida de res
- 1 cucharada de orégano
- 1 pizca de pimienta
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 0 kJ / 305 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa verde cruda
5 min
Frijoles de la olla
2h
Frijoles puercos
15min
Ensalada fría de arroz
45min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Arroz con leche
3h
Pudín de arroz (Rizogalo)
1h 10min
Frijoles charros
25 min
Salsa borracha
20 min
Chile relleno de picadillo de tempeh
55min
Enfrijoladas de jocoque
25 min
Arroz con leche borracho
3h