Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 核桃油 或其他堅果油
- 130 克 柳橙汁 ,新鮮現榨
- 1 片 柳橙皮 (1公分 x 3公分)
- 30 克 乾蔥 ,對切半
- 20 克 黃芥末醬 (辣味)
- ½ 茶匙 咖哩粉
- ½ 茶匙 鹽
- 20 克 水果醋 (如:蘋果、桃子)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1947.8 kJ / 465.5 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 50.3 g
- Błonnik
- 0.4 g