
Urządzenia i Akcesoria
柳橙咖哩油醋醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份
Składniki
-
核桃油 或其他堅果油200 克
-
柳橙汁 ,新鮮現榨130 克
-
柳橙皮 (1公分 x 3公分)1 片
-
乾蔥 ,對切半30 克
-
黃芥末醬 (辣味)20 克
-
咖哩粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水果醋 (如:蘋果、桃子)20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
465.5 kcal /
1947.8 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
50.3 g
Węglowodany
3.8 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan