Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
2 - 3
大匙 芥薺 (水芹),(8克), 去除根部
lub 2 - 3 大匙 新鮮細香蔥 (8克),切碎 - 60 - 80 克 紅櫻桃蘿蔔
- 200 克 奶油乳酪
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
-
1
大匙 芥薺 (水芹),(2克),去除根部
lub 1 大匙 新鮮細香蔥 (2克),切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0.2 g