
Urządzenia i Akcesoria
櫻桃蘿蔔奶油乳酪抹醬
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 人份
Składniki
-
芥薺 (水芹),(8克), 去除根部2 - 3 大匙
-
紅櫻桃蘿蔔60 - 80 克
-
奶油乳酪200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
芥薺 (水芹),(2克),去除根部1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
86 kcal /
361 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan