櫻桃蘿蔔奶油乳酪抹醬

櫻桃蘿蔔奶油乳酪抹醬

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 人份

Składniki

  • 芥薺 (水芹),(8克), 去除根部
    2 - 3 大匙
    2 - 3 大匙 新鮮細香蔥, (8克),切碎
  • 紅櫻桃蘿蔔
    60 - 80 克
  • 奶油乳酪
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 芥薺 (水芹),(2克),去除根部
    1 大匙
    1 大匙 新鮮細香蔥, (2克),切碎

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 86 kcal / 361 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...