Gnocco al forno con i ciccioli

Gnocco al forno con i ciccioli

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 porzioni

Składniki

  • 80 g di pancetta di maiale
    80 g di lardo
  • 320 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 600 g di farina tipo 00
  • 20 g olio extravergine di oliva
    20 g di strutto
  • 2 cucchiaini colmi di sale
  • 100 g di ciccioli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8.6 g
Kalorie 1268 kJ / 303.2 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 46.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...