Urządzenia i Akcesoria
Gnocco al forno con i ciccioli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 porzioni
Składniki
-
80 g di lardo80 g di pancetta di maiale
-
320 g di acqua
-
1 cucchiaino colmo zucchero
-
20 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 00
-
20 g di strutto20 g olio extravergine di oliva
-
2 cucchiaini colmi di sale
-
100 g di ciccioli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.6 g
Kalorie
1268 kJ /
303.2 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
46.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Giro d'Italia
33 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Gnocco fritto modenese
35 min
Passatelli
45 min
Zuppa imperiale
1 godz.
Fiordilatte bolognese
9 godz. 30 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 godz. 5 min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Crescentine modenesi
11 godz.
Ciambella romagnola
1 godz.
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Tigelle
3 godz. 50 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min