
Urządzenia i Akcesoria
米馒头
Przygotowanie 9 godz. 45 min
Czas całkowity 10 godz.
8 个
Składniki
-
大米250 克
-
水 ,浸泡用适量
-
水 ,打米浆用140 克
-
面粉50 克
-
干酵母粉3 克
-
细砂糖60 克
-
水 ,蒸煮用400 克
Wartości odżywcze na 1 个
Kalorie
161.6 kcal /
675.6 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
36.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式糕点
10 Przepisów
Chiny
Chiny