Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de agua
- 40 g de zumo de limón
- 350 g de mantequilla en trozos
- 8 yemas de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 8993 kJ / 2149 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 234.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 142.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 1231.3 mg
Alternatywne przepisy
Timbales de salmón con salsa holandesa
45min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Panal de caramelo
1 Std. 30 Min
Tartar de champiñones
20 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 Min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1 Std.
Salsa holandesa
15 Min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Chalota caramelizada (250 g)
25 Min
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana (Al vacío)
2h 40min
Salsa holandesa
15 Min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min