Espigas de cerveza, queso y cebolla frita

Espigas de cerveza, queso y cebolla frita

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz.
5 unidades

Składniki

Soaker frío
  • de semillas de sésamo
    30 g
  • de pipas de girasol
    30 g
  • de sal (5 g)
    1 cucharadita
  • de agua
    60 g
Masa madre de trigo
  • de agua
    200 g
  • de pie de masa de trigo
    20 g
  • de harina de fuerza
    200 g
Masa principal
  • de aceite
    1 cucharadita
  • de cerveza
    150 g
  • de harina de fuerza
    200 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de harina integral de trigo
    100 g
  • de sal (5 g)
    1 cucharadita
  • de cebolla frita crujiente
    40 g
  • de pimentón dulce
    1 cucharadita
Mezcla de queso, cebolla y sésamo
  • de queso emmental en trozos
    30 g
  • de semillas de sésamo
    15 g
  • de pimentón dulce
    ½ cucharadita
  • de cebolla frita crujiente
    10 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 535 kcal / 2238 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 83.9 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 988.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...