Caldereta de cordero

Caldereta de cordero

4.3 92 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • 6 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 900 g de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
  • 1 cucharadita de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • ½ cucharada de pimentón
  • 2 cucharadas de vinagre
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • ½ cucharadita de orégano seco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 50 g de vino blanco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 14.84 g
Kalorie 1418 kJ / 339 kcal
Tłuszcz 30.57 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...