Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
TM6

Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)

4.9 (10 ocen)

Składniki

  • 20 g azeite
    lub 20 g óleo vegetal
  • 1 dente de alho
    lub 20 g cebola cortada em lâminas
  • 250 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
847.3 kJ / 202.5 kcal
Białko
21.7 g
Węglowodany
0.5 g
Tłuszcz
12.7 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
0 g
Sód
79.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy