Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g azeite
-
200
g cebola cortada em fatias
lub 200 g cebola roxa cortada em fatias
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 18 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 5-6 filetes de peixe
25min
Arroz agulha
35min
Refogar 350 g de chalota
25min
Refogar 250 g de chalota
25min
Saltear 350 g de chalota
Brak ocen
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Saltear 300 g de cebola
20 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 Min
Refogar 200-300 g de cebola
20 Min
Saltear 200 g de cebola
20 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50min