Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de chocolate con frutos secos, en trozos
- 100 g de chocolate blanco para postres en trozos
- 100 g de chocolate negro para postres en trozos
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 3 yemas de huevo
- 2 claras de huevo
- 50 g de agua
- 100 g de azúcar
- 4 gotas de zumo de limón
- 30 g de crocanti de almendra
- 30 g de crocanti de almendra o de avellana
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 959 kJ / 229 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 377.2 mg
Alternatywne przepisy
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2h 15min
Huevos de codorniz Villaroy
3ч.
Cupcake bola de nieve
14 godz.
Cheesecake tres chocolates
4 Std. 40 Min
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15min
Árbol de Navidad con fruta natural
3h 20min
Champiñones empanados con salsa de cabrales
30 min
Cheesecake tenebroso
4h 30min
Bambas Boston cream
2ч.
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2ч. 20 мин.
Sinfonía de frutos rojos y mascarpone
2ч.
Postre de limón para dos
5min