
Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta de caramelos para dos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
2 raciones
Składniki
-
hojas de gelatina2
-
agua fría para hidratar la gelatina
-
de caramelo líquido2 cucharadas
-
de leche100 g
-
de nata (35% de grasa)100 g
-
de caramelos duros de azúcar y mantequilla (tipo Werther's Original®)50 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
341 kcal /
1424 kJ
Białko
2.79 g
Tłuszcz
20.96 g
Węglowodany
35.19 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

¡Somos dos!
5 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania