Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 hojas de gelatina
- agua fría para hidratar la gelatina
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 100 g de leche
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de caramelos duros de azúcar y mantequilla (tipo Werther's Original®)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1424 kJ / 341 kcal
- Białko
- 2.79 g
- Węglowodany
- 35.19 g
- Tłuszcz
- 20.96 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 godz. 20 min
Flan de almendra con salsa de caramelo
2h 45min
Crema catalana de chocolate
40 min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40 min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1h 25min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2h 15min
Mousse de chocolate
3sa 20 dk
Vasitos de mandarina y chocolate
40 min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4 godz. 40 min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6 Std. 30 Min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 min
Postre de limón para dos
5min