Wersje kompatybilne
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Petto d'anatra
- 4 petti d'anatra con la pelle (circa 170 g cad.)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Salsa di more
- 250 g di more
- 30 g di zucchero
Purè di sedano rapa
- 800 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 1200 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Sód
- 801 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di sedano rapa
35p
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2óra
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 min.
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Capesante al profumo di arancia
1j 10 menit
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 godz. 30 min
Cachupa de peixe
50min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20p