Hamburger Buns with Stout Beer

Hamburger Buns with Stout Beer

4.2 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions

Składniki

  • stout beer
    6 oz
  • honey
    ½ oz
  • active dry yeast (2¼ tsp)
    1 packet/envelope
  • all-purpose flour
    18 oz
  • salt
    2 tsp
  • onion powder (opcjonalnie) to taste
    ½ - 1 tsp
  • large eggs
    3
  • unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease
    4 oz
  • non-stick cooking spray
  • egg yolk from a large egg
    1
  • water
    2 tbsp
  • sesame seeds (opcjonalnie)
    2 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 415.3 mg
Białko 7.1 g
Kalorie 1099.3 kJ / 262.7 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 34.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...