Urządzenia i Akcesoria
Blini mit Paprikaragout
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
Blinis
-
Buchweizen100 g
-
Milch200 g
-
frische Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker¼ TL
-
Mehl40 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Paprikaragout und Fertigstellung
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Olivenöl und mehr zum Braten20 g
-
rote Paprika in Streifen (ca. 1 x 4 cm)300 g
-
Tomatenmark30 g
-
Wasser50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Paprika edelsüß2 TL
-
Zucker½ TL
-
Petersilie, getrocknet1 EL
-
Crème fraîche100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1562 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pancake Day!
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1 godz. 20 min
Pizza mit Ratatouille
3 godz.
Grusel-Pizza
7 godz.
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 godz. 30 min
Gratinierte Mandelcrêpes
1 godz. 45 min
Baconwaffeln mit Kräuterzwiebeln
45 min
Perlgraupenrisotto
1 godz.
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 godz.
Kräuter-Pancakes
15 min
Champignonpizza
1 godz. 40 min
Crêpes à l'orange
1 godz.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min