Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de granos de trigo
- 100 g de avellanas (con o sin piel)
- 5 - 6 g de levadura de panadería instantánea
- 100 g de harina integral de espelta
- 2 cucharaditas de sal
- 50 g de semillas de amapola
- 100 g de copos de avena
- 50 g de semillas de sésamo
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 10498 kJ / 2509 kcal
- Białko
- 77 g
- Węglowodany
- 336 g
- Tłuszcz
- 114 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 74.9 g
- Sód
- 4684 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogur con ciruela en Varoma
13h 10min
Mermelada de frutillas
Brak ocen
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Granola
Brak ocen
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan de molde
3 Std.
Pan blanco
3hod. 10min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Dulce de leche
50 Min
Pan de nieve
40 min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan de agua
3 Std.