Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de granos de trigo
- 100 g de avellanas (con o sin piel)
- 5 - 6 g de levadura de panadería instantánea
- 100 g de harina integral de espelta
- 2 cucharaditas de sal
- 50 g de semillas de amapola
- 100 g de copos de avena
- 50 g de semillas de sésamo
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 10498 kJ / 2509 kcal
- Białko
- 77 g
- Węglowodany
- 336 g
- Tłuszcz
- 114 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 74.9 g
- Sód
- 4684 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Matambre arrollado
24h
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1h 45min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre en polvo
24h 10 min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan 100% trigo sarraceno
2 godz.