Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 690 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 65 g de azúcar
- 2 pellizcos de sal
- 375 g de leche a temperatura ambiente
- 65 g de mantequilla (y algo más para engrasar y pincelar)
- 2 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 27.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20 min
Medias noches al vapor
2h
Brioche rápido
1u. 50min
Pan picnic de tres sabores
1h 30min
Pan blanco
3h 10min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15 min
Trenza de leche
2h 30 min
Fugazzeta rellena
1h
Galletas de parmesano
40 min
Brioche relleno de jamón y queso
45 min
Medias noches
1h 20 min
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min