Penne de atum com manjericão

4.5 545 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses

Składniki

  • água
    1500 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • massa tipo penne
    300 g
  • azeite
    40 g
  • manjericão
    20 g
  • cebola
    150 g
  • polpa de tomate
    400 g
  • atum em lata escorrido
    240 g
  • natas
    400 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 585.7 kcal / 2450.7 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 35.6 g
Węglowodany 46.5 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Sód 911.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...