Urządzenia i Akcesoria
Penne de atum com manjericão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
água1500 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
massa tipo penne300 g
-
azeite40 g
-
manjericão20 g
-
cebola150 g
-
polpa de tomate400 g
-
atum em lata escorrido240 g
-
natas400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
911.4 mg
Białko
21 g
Kalorie
2450.7 kJ /
585.7 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 min
Esparguete à carbonara
30 min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1 godz. 5 min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50 min
Penne com frango e béchamel carilado
45 min
Laços com carne picada e linguiça
45 min
Linguini com bacon e camarão
35 min
Penne com carne picada
45 min
Tagliatelle com salmão
35 min
Penne com atum
30 min
Penne com chouriço e cogumelos
25 min
Gratinado de bolonhesa
1 godz.