Urządzenia i Akcesoria
Omlet z pieczarkami i serem (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
20 g sera żółtego
-
80 g szynki gotowanej pokrojonej na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
20 g oliwy z oliwek
-
5 g bułki tartej
-
80 g pieczarek przekrojonych na pół
-
2 jajka
-
300 g wody
-
40 g różyczek brokułu podzielonych na kawałki
-
40 g różyczek kalafiora podzielonych na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
9 g
Kalorie
651 kJ /
155.5 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml
15 min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml
15 min
Bita śmietana
10 min
Pizza z szynką i nektarynkami
2 godz. 10 min
Pizza z serowym brzegiem
2 godz. 20 min
Omlet z cukinią (dla dzieci)
20 min
Jajka w kokilkach (dla dzieci)
35 min
Ryż z pieczarkami, groszkiem i kiełbaskami z kurczaka (dla dzieci)
40 min
Lekki sos pomidorowy (dla dzieci)
20 min
Pulpety z wołowiny i kiełbasy wieprzowej
45 min
Pizza na spodzie z kalafiora
2 godz. 45 min
Placki ziemniaczane z twarogiem czosnkowym (plińce z pomoćką)
1 godz.