Urządzenia i Akcesoria
Sabayón
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 raciones
Składniki
-
60 g de Marsala seco
-
60 g de vino blanco seco
-
120 g de azúcar
-
6 yemas de huevo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Salsa bearnesa
15 min
Sabayón clásico (Espesar)
15 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Mousse de frutos rojos
5 godz.
Risotto
30 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Helado de sabayón
8 godz. 15 min
Islas flotantes
1 godz. 45 min
Sabayón
15 min