Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de harina de repostería
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 110 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 130 g de azúcar
- 3 huevos
- 70 g de leche
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
Crema de mantequilla
- 100 g de azúcar
- 250 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 85 g de leche a temperatura ambiente
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1631 kJ / 390 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant (pasta de azúcar)
5min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Cupcakes tricolores
2h
Cupcakes de tiramisú
1h
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50 min
Minicupcakes de Navidad
1h
Blueberry cupcakes
1 godz. 45 min
Cupcakes de galletas Oreo®
1h 40min
Cake pops
2h
Red velvet cupcakes
1h
Galletas para decorar
1 godz. 30 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min