Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
Marinade
-
lemon thin peel only, no pith and juiced1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary1 sprig
-
fresh sage1 sprig
-
fresh thyme3 sprigs
-
ground mustard powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
turkey breast, skinless, boneless20 - 24 oz
Herbed Turkey
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh rosemary1 sprig
-
fresh sage1 sprig
-
fresh thyme2 sprigs
Roasted Red Pepper Sauce
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
roasted red peppers (16 oz), drained1 jar
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh mixed herbs chopped, to garnish
-
pomegranate seeds to garnish4 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
731 mg
Białko
41 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Lemon Caper Asparagus
25 min
Shrimp Scampi
40 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Shrimp Cocktail
50 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 godz. 45 min