Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 3 sprigs fresh thyme
- 1 tsp ground mustard powder
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless
Herbed Turkey
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 2 sprigs fresh thyme
Roasted Red Pepper Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh mixed herbs, chopped, to garnish
- 4 oz pomegranate seeds, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 731 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Oysters Rockefeller
25 min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1h 40min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30 min
Steamed Shrimp
20min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min