Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
Marinade
-
lemon thin peel only, no pith and juiced1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary1 sprig
-
fresh sage1 sprig
-
fresh thyme3 sprigs
-
ground mustard powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
turkey breast, skinless, boneless20 - 24 oz
Herbed Turkey
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh rosemary1 sprig
-
fresh sage1 sprig
-
fresh thyme2 sprigs
Roasted Red Pepper Sauce
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
roasted red peppers (16 oz), drained1 jar
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh mixed herbs chopped, to garnish
-
pomegranate seeds to garnish4 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
731 mg
Białko
41 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Keto Cheesecake
7 godz. 20 min
Salmon Tartare
10 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min