
Urządzenia i Akcesoria
Fish Sticks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
26 pieces
Składniki
-
bread torn into pieces, divided10 ½ oz
-
water35 oz
-
salt divided2 tsp
-
carrots cut into pieces (approx. ¾ in.)2 oz
-
red potatoes peeled, cut into pieces (approx. ¾ in.)12 ½ oz
-
cod fillets skinless and boneless, cut into 4 even sized pieces then individually wrapped in parchment paper16 oz
-
olive oil½ oz
-
garlic cloves2
-
whole milk5 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salted butter½ oz
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice½ oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 15 sprigs)½ oz
-
large eggs2
-
mustard1 tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
83 kcal /
347 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

For Kids
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone