Rozdrabnianie sera

Rozdrabnianie sera

4.9 640 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g

Składniki

  • sera żółtego średnio twardego (np. gouda, edam, ementaler, cheddar, twarda mozzarella), pokrojonego na kawałki
    200 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 316 kcal / 1323.1 kJ
Białko 27.9 g
Tłuszcz 22.9 g
Węglowodany 0.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Sód 898 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...