Rozdrabnianie sera

Rozdrabnianie sera

4.9 652 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g

Składniki

  • 200 g sera żółtego średnio twardego (np. gouda, edam, ementaler, cheddar, twarda mozzarella), pokrojonego na kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 898 mg
Białko 27.9 g
Kalorie 1323.1 kJ / 316 kcal
Tłuszcz 22.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Węglowodany 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...