![Rozdrabnianie sera Rozdrabnianie sera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22CA8234-076B-4B71-AAD5-E67A701055E8/Derivates/e75622ab-4bd9-45ac-a3d1-7c3553c72883.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g sera żółtego, średnio twardego (np. gouda, edam, ementaler, cheddar, twarda mozzarella), pokrojonego na kawałki
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1323.1 kJ / 316 kcal
- Białko
- 27.9 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 22.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 898 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Siekanie cebuli
5min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Rozdrabnianie orzechów
5min
Rozdrabnianie parmezanu
5min
Szybki sos pomidorowy
10min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5min
Cukier puder
5min
Sos czosnkowy
5min