
Urządzenia i Akcesoria
Rozdrabnianie sera
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
sera żółtego średnio twardego (np. gouda, edam, ementaler, cheddar, twarda mozzarella), pokrojonego na kawałki200 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
316 kcal /
1323.1 kJ
Białko
27.9 g
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
0.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Sód
898 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PIZZA PARTY
7 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Szybki sos pomidorowy
10 Min
Kruszenie kostek lodu
5 Min
Mielenie mięsa
35 Min
Cukier puder
5 Min
Rozdrabnianie parmezanu
5 Min
Siekanie cebuli
5 Min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5 Min
Rozdrabnianie orzechów
5 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min