Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů čerstvé petržele, pouze listy
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
-
100
gramů čerstvých hřibů, nakrájených na plátky
lub 30 gramů hříbků, sušených, namočených do teplé vody (20 min.) a vymačkaných - 100 gramů žampiónů, na plátky
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- 1200 gramů vody
- 300 gramů těstovin, typu tagliatelle
- 1 - 2 špetky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1659.3 kJ / 396.2 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 53.7 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Houbová smaženice
20min
Houbový Stroganoff
30 min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Gnocchi trikolóra
25 min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Penne se slávkami
1h 5min
Cuketové rizoto s krevetami
1 Std. 15 Min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min