Tagliatelle s restovanými hříbky

Tagliatelle s restovanými hříbky

4.2 28 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce

Składniki

  • 20 gramů čerstvé petržele pouze listy
  • 1 stroužek česneku
  • 50 gramů extra panenského olivového oleje
  • 100 gramů čerstvých hřibů nakrájených na plátky
    30 gramů hříbků, sušených, namočených do teplé vody (20 min.) a vymačkaných
  • 100 gramů žampiónů na plátky
  • 1 ¼ čajové lžičky soli
  • 1200 gramů vody
  • 300 gramů těstovin, typu tagliatelle
  • 1 - 2 špetky pepře černého, mletého

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porce

Białko 11.3 g
Kalorie 1659.3 kJ / 396.2 kcal
Tłuszcz 13.4 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 53.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...