Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 100 gramů krystalového cukru
- 100 gramů másla, pokojové teploty
- 300 gramů hladké mouky
- 2 vejce
- ½ balíčku kypřicího prášku do pečiva
Krém z ricotty a mascarpone
- 250 gramů ricotty
- 110 gramů krystalového cukru
- 250 gramů mascarpone
Dokončení
- 200 gramů směsi čerstvého ovoce, např. maliny, ostružiny, rybíz
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 46.9 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3 godz.
Hruškový koláč
1 godz.
Švestkový koláč
1h 40min
Borůvkový koláč s bílou čokoládou
1 godz.
Tvarohová buchta
12 Std. 45 Min
Koláč s mascarpone a ovocem
1h 25 min
Hruškový šlehačkový koláč
1u. 35min
Tvarohové řezy s višněmi
45 min
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 Std. 20 Min
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1 godz.
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3 godz.
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1 godz.