
Urządzenia i Akcesoria
Polpette al sugo a Cottura Lenta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)60 g
-
di carne trita mista (manzo e maiale)600 g
-
di origano secco1 cucchiaino
-
uovo1
-
di sale1 - 2 cucchiaino
-
di pepe nero macinato¼ cucchiaino
-
spicchi di aglio a metà3
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di cipolle dorate a fette200 g
-
di vino rosso50 g
-
di polpa di pomodoro a pezzi800 g
-
di concentrato di pomodoro50 g
-
di zucchero5 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
506 kcal /
2120 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
699 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura Lenta
25 Przepisów
Włochy
Włochy