Chiffon cake al cioccolato a Varoma (senza lattosio)

Chiffon cake al cioccolato a Varoma (senza lattosio)

4.1 180 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
10 fette

Składniki

  • 100 g di acqua calda (non bollente)
  • 6 uova
  • 250 g zucchero
  • 100 g di olio di semi di mais + q.b.
  • 100 g di cacao amaro in polvere
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
  • 1000 g di acqua
  • zucchero a velo a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 9.8 g
Kalorie 1615 kJ / 386 kcal
Tłuszcz 15.9 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 50.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...