Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů extra panenského olivového oleje
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 - 2 citróny, nejlépe bio, kůra a šťáva
-
4
filety z platýze (120-200 gramů každý)
lub 4 kusy bílého rybího filé (jakýkoliv druh bílé ryby, 120-200 gramů každý) - 200 gramů směsi zeleniny (např. mrkev, cuketa, řapíkatý celer, tuřín), na kousky podle potřeby
- 6 snítek čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy
- 500 gramů vody
- 400 gramů brambor, na plátky (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 Std. 30 Min
Králík na špenátovém lůžku
1 Std. 10 Min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min
Treska s citrusovým máslem
50min
Amarantová mouka
5 Min
Hříbkové máslo
4h
Středomořské máslo
5 Std. 20 Min
Králík v balíčku s tymiánem
1 Std. 30 Min
Kuřecí závitky s bramborami
1 Std. 20 Min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 Std. 50 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 Min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 min