Muffins au comté et épinards

Muffins au comté et épinards

4.4 388 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 75 g de comté coupé en morceaux (3 cm)
  • 30 g de beurre coupé en dés
  • 40 g de lardons fumés
  • 60 g de feuilles d'épinards frais déchirées en deux
  • sel
  • poivre moulu
  • 2 œufs
  • 100 g de lait
  • 125 g de farine de blé mélangée avec 1 c. à café de levure chimique

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 881 kJ / 213 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...