Muffins au comté et épinards
TM6 TM5

Muffins au comté et épinards

4.5 (318 ocen)

Składniki

  • 75 g de comté, coupé en morceaux (3 cm)
  • 30 g de beurre, coupé en dés
  • 40 g de lardons fumés
  • 60 g de feuilles d'épinards frais, déchirées en deux
  • sel
  • poivre moulu
  • 2 œufs
  • 100 g de lait
  • 125 g de farine de blé, mélangée avec 1 c. à café de levure chimique

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
881 kJ / 213 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy