
Urządzenia i Akcesoria
Muffins au comté et épinards
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
de comté coupé en morceaux (3 cm)75 g
-
de beurre coupé en dés30 g
-
de lardons fumés40 g
-
de feuilles d'épinards frais déchirées en deux60 g
-
sel
-
poivre moulu
-
œufs2
-
de lait100 g
-
de farine de blé mélangée avec 1 c. à café de levure chimique125 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
213 kcal /
881 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°10
64 Przepisy
Francja
Francja