Muffins au comté et épinards

Muffins au comté et épinards

4.4 360 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de comté coupé en morceaux (3 cm)
    75 g
  • de beurre coupé en dés
    30 g
  • de lardons fumés
    40 g
  • de feuilles d'épinards frais déchirées en deux
    60 g
  • sel
  • poivre moulu
  • œufs
    2
  • de lait
    100 g
  • de farine de blé mélangée avec 1 c. à café de levure chimique
    125 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 213 kcal / 881 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...