
Urządzenia i Akcesoria
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts
Składniki
-
pâte brisée maison1
-
de beurre et un peu pour le moule40 g
-
d'épinards frais400 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts7 pincées
-
œufs2
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
de lait100 g
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de fromage à raclette150 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
336 kcal /
1404.5 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
26.7 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les enfants adorent !
10 Przepisów
Francja
Francja