Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di latte parzialmente scremato
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina integrale
- 250 g di farina di grano
- 40 g di olio di oliva, + q.b. per spennellare
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olive nere, denocciolate, tagliate a pezzetti
- 70 g di olive verdi, denocciolate, tagliate a pezzetti
- 100 g di pancetta a cubetti
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2008 kJ / 477 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cracker di farro
2h
Natillas
1h
Cornetti al formaggio
Brak ocen
Polenta ai porri con topping di castagne
Brak ocen
Fastenwähe di Basilea
2h
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Senape indiana
15min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Pizzette
1h 20min
Succo di barbabietola dolce
10min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min