Wersje kompatybilne
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soufflé di formaggio di capra e porri
- burro per ungere
- 40 g di farina di grano + q.b. per infarinare
- 130 g di latte
- 140 g di formaggio fresco di capra
- ½ cucchiaino di sale
- 2 uova, i tuorli separati dagli albumi
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (5 mm)
- 50 g di peperoni rossi, a cubetti (1 cm)
Salsa allo yogurt
- 60 g di formaggio fresco di capra
- 125 g di yogurt
- 6 gambi di erba cipollina fresca, a rondelle
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Birchermüesli
1h 10min
Stelle alla cannella
1h 30min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10min
Salsa olandese
Brak ocen
Gratin di broccoli e quinoa
1h 10min
Gelato al rabarbaro
36h 25min
Baguette
4 Std.
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1h 30min
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h