Torta di pere
TM5 TM6

Torta di pere

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 4 uova
  • 210 g di zucchero
  • 100 g di farina
  • 5 fogli di gelatina
  • 200 g di pere, sbucciate
  • 50 g di acqua
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • 500 g di panna intera
  • 150 g di zucchero a velo

Composizione della torta

  • 1 cucchiaino di burro, per imburrare
  • 2 pere, con buccia tagliate a fette
  • 3 fragole, tagliate a fette
  • 1 ciliegia candita
  • 150 g di mandorle, tostate a granelli

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1705 kJ / 408 kcal
Białko
6.85 g
Węglowodany
41.58 g
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
2.41 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy