Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 uova
- 210 g di zucchero
- 100 g di farina
- 5 fogli di gelatina
- 200 g di pere, sbucciate
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 500 g di panna intera
- 150 g di zucchero a velo
Composizione della torta
- 1 cucchiaino di burro, per imburrare
- 2 pere, con buccia tagliate a fette
- 3 fragole, tagliate a fette
- 1 ciliegia candita
- 150 g di mandorle, tostate a granelli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1705 kJ / 408 kcal
- Białko
- 6.85 g
- Węglowodany
- 41.58 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Błonnik
- 2.41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane per toast
16h
Confettura di mirtilli
45 min
Pane al latte
2h 20 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pasta sfoglia veloce
2h
Croissant con ripieno di noci
Brak ocen
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Brak ocen
Baci di dama al cioccolato
1h
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4 Std. 20 Min
Zuppa di zucca
35 min
Pudding alla zucca e pan brioche
2h 30 min
Tortino di patate
1 Std. 40 Min