Pesto di basilico

Pesto di basilico

4.5 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 vasetto

Składniki

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 80 g di foglia di basilico fresco
  • 150 g di olio di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 1848 kcal / 7741 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 190 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...