![Ail et oignons légèrement rissolés (200 g) Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70819063-abfb-47d5-b7a8-e7dc2ac4eac5/Derivates/c6cf707e-45c4-4eef-b3cc-c1c107609106.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 20 g d'huile végétale
-
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir conseil)
lub 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Légumes rissolés
20min
Tarte à l'oignon
1h 15min
Cuisson du riz
25min
Cuisson des œufs
20min
Moudre son café
5min
Sauce tomates à l'espagnole
25min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Poireau rissolé (200 g)
20min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Sauce tomate pour tous les jours
30min
Cuisson des pâtes
25min
Chips croustillantes et guacamole
1h