Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)

Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 bocal

Składniki

  • 2 - 3 gousses d'ail coupées en deux
  • 20 g d'huile végétale
  • 200 g d'oignon jaune coupés en quartiers (voir conseil)
    200 g d'oignon rouge, coupés en quartiers (voir conseil)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 20 mg
Białko 3 g
Kalorie 1031 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...