Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de jus d'orange
- 100 g de sucre
- 500 g de vin rouge, fruité
- 500 g de cerises dénoyautées, surgelées
- 200 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 1258 kJ / 300 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème glacée au chocolat saine
Brak ocen
Glace au miel
17h 45min
Légumes-racines rôtis spiralés
Brak ocen
Poulet pékinois
Brak ocen
Miel épicé
10min
Sirop de vin chaud
12h
Carac rouge
19h 30min
Moutarde aux figues
1h
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
2h 30min
Vinaigrette aux poivrons
5min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Brak ocen
Sauce au curry
5min