Urządzenia i Akcesoria
Viande hachée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
300 g
Składniki
-
300 g de viande dénervée, sans os coupée en dés (3 cm) étalés à plat et placés 30-60 minutes au congélateur
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
20.7 g
Kalorie
868 kJ /
207 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Viande hachée
35 min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Citronnade
5 min
Pâte à pizza
1 godz.
Beignets de filets de perche
1 godz.
Guacamole
5 min
Parmesan râpé
5 min
Mayonnaise
5 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min