Urządzenia i Akcesoria
Viande hachée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
300 g
Składniki
-
300 g de viande dénervée, sans os coupée en dés (3 cm) étalés à plat et placés 30-60 minutes au congélateur
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
20.7 g
Kalorie
868 kJ /
207 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Oignons hachés
Brak ocen
Pâte à pizza
1 godz.
Crème fouettée
10 min
Gratin dauphinois
50 min
Pain express
1 godz. 15 min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1 godz. 30 min
Beignets de filets de perche
1 godz.
Risotto
30 min
Pesto de basilic
10 min
Sauce béchamel
15 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min