Urządzenia i Akcesoria
Chocolat chaud
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 tasses
Składniki
-
500 g de lait
-
100 - 150 g de chocolat en morceaux (voir conseils)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 tasse
Białko
7 g
Kalorie
1042 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sauce béchamel
15 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Rissoler 200 g d'oignons
20 min
Citronnade
5 min
Pancakes à l'américaine
40 min
Mayonnaise
5 min
Brownies
50 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Purée de pomme de terre
50 min