Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de chocolat noir, en morceaux
- 130 g de beurre, en morceaux
- 100 g de sucre brun
- 1 œuf
- 2 c. à café de sucre vanillé, maison
- 180 g de farine
- ½ c. à café de bicarbonate de soude
- ½ c. à café de poudre à lever
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 405 kJ / 97 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.7 g