Sautéing Chicken Strips

Sautéing Chicken Strips

5.0 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • oil
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • garlic clove
    1
    ½ oz yellow onion
  • chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)
    8 ½ oz
    8 ½ oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 224.5 kcal / 939 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 83.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...