Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub ½ oz yellow onion -
8 ½
oz chicken thighs, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)
lub 8 ½ oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 939 kJ / 224.5 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 83.5 mg
Alternatywne przepisy
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Asparagus Sauté
15 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Browning Beef Strips
15 min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing Shrimp
15 min