Sautéing Chicken Strips
TM6

Sautéing Chicken Strips

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • ½ oz oil
    lub ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
    lub ½ oz yellow onion
  • 8 ½ oz chicken thighs, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)
    lub 8 ½ oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
939 kJ / 224.5 kcal
Białko
29.5 g
Węglowodany
1.5 g
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0.1 g
Sód
83.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy