Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
TM6

Sautéing 16 oz Brussels Sprouts

4.1 (28 ocen)

Składniki

  • 36 ½ oz water, divided
  • 16 oz Brussels sprouts, halved
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 oz vinegar
  • ½ lemon, juice only, to taste
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
343 kJ / 82 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
3 g
Sód
29 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy