Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water divided36 ½ oz
-
Brussels sprouts halved16 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
vinegar2 oz
-
lemon juice only, to taste½
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
4 g
Kalorie
343 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 min
Steamed Shrimp
20 min
Steamed Zucchini
35 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Asparagus Sauté
15 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Broccoli Sauté
20 min