
Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water divided36 ½ oz
-
Brussels sprouts halved16 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
vinegar2 oz
-
lemon juice only, to taste½
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
82 kcal /
343 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
29 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lemony Green Beans
20 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Broccoli Sauté
20 min