Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water divided36 ½ oz
-
Brussels sprouts halved16 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
vinegar2 oz
-
lemon juice only, to taste½
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
4 g
Kalorie
343 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Spinach
20 min
Steamed Asparagus
35 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Broccoli Sauté
20 min