Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
TM6

Sautéing 16 oz Brussels Sprouts

4.0 ( 51 ocen )

Składniki

  • 36 ½ oz water divided
  • 16 oz Brussels sprouts halved
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 oz vinegar
  • ½ lemon juice only, to taste
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
82 kcal / 343 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
29 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy