Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 36 ½ oz water, divided
- 16 oz Brussels sprouts, halved
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz vinegar
- ½ lemon, juice only, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 343 kJ / 82 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 29 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Broccoli Sauté
20min
Sautéing Chicken Strips
15 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Lemony Green Beans
20min
Steamed Asparagus
35 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min