Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub ½ oz yellow onion -
8 ½
oz dark turkey meat, boneless and skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels
lub 8 ½ oz turkey breast fillet, skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 980.5 kJ / 234.5 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 1526 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Ground Meat
35 min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Orange Dyed Eggs
55 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing Turkey Strips
Brak ocen
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Slow Cooked Beets
40 min