Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Turkey Cubes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
8 ½ oz turkey breast fillet, skinless, cubed (1 in.), dried with paper towelsdark turkey meat, boneless and skinless cubed (1 in.), dried with paper towels8 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1526 mg
Białko
29 g
Kalorie
980.5 kJ /
234.5 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Shrimp
20 min
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Browning Pork Strips
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Egg Salad
30 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min