Sautéing Turkey Cubes

Sautéing Turkey Cubes

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • oil
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • garlic clove
    1
    ½ oz yellow onion
  • dark turkey meat, boneless and skinless cubed (1 in.), dried with paper towels
    8 ½ oz
    8 ½ oz turkey breast fillet, skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 234.5 kcal / 980.5 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1526 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...