Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Turkey Cubes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
8 ½ oz turkey breast fillet, skinless, cubed (1 in.), dried with paper towelsdark turkey meat, boneless and skinless cubed (1 in.), dried with paper towels8 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1526 mg
Białko
29 g
Kalorie
980.5 kJ /
234.5 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Soup
25 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Apple Lime Vinaigrette
5 min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Lemongrass Chicken Soup
50 min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 godz. 20 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min