Urządzenia i Akcesoria
Vegan Butter Spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
14 oz
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)2 oz
-
salt¼ tsp
-
filtered water for soaking
Butter
-
virgin coconut oil (see Tips)3 ½ oz
-
apple cider vinegar½ tsp
-
salt¼ tsp
-
filtered water5 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
turmeric, dried, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
88.1 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
497.9 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Coconut Milk Yogurt
20 godz.
Coconut Milk
25 min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Vegan Pesto
10 min