Urządzenia i Akcesoria
Cuisson du riz
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
1000 g d'eau
-
1 - 1 ½ c. à café de sel
-
20 g de beurre doux20 g d'huile d'olive (opcjonalnie)
-
350 g de riz long blanc
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
857 kJ /
205 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Cuisson des pâtes
20 min
Cuisson du quinoa
30 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Cuisson des pâtes
25 min
Oignons hachés
5 min
Cuisson des pâtes
20 min
Cuisson des œufs
20 min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 min
Coquillettes express
30 min
Mode Cuisson des oeufs
20 min
Citronnade
5 min
Thé à la menthe
25 min