Urządzenia i Akcesoria
Velouté de légumes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
de pommes de terre coupées en morceaux300 g
-
de tomate coupée en deux100 g
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
gousse d'ail1
-
de légumes variés (carottes, navets, poireaux par ex.), coupés en morceaux400 g
-
de persil frais équeutés2 brins
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts¼ - ½ c. à café
-
d'eau à ajuster en fonction de la texture désirée600 g
-
de beurre20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
90 kcal /
375 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada