Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béchamel express
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
40 g de beurre coupé en morceaux
-
40 g de farine de blé
-
500 g de lait
-
½ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre moulu
-
2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.3 g
Kalorie
800.8 kJ /
191.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Best of 2019
8 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Mix and Match - Batchcooking
27 Przepisów
Francja
Francja
Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gratin dauphinois
50 min
Pâte à gaufre
1 godz. 30 min
Crème pâtissière
15 min
Génoise
1 godz. 50 min
Mayonnaise
5 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Crème anglaise
10 min
Purée de pommes de terre
40 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Gâteau au yaourt
1 godz. 40 min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min
Flan pâtissier
4 godz. 25 min