
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de courgette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux50 g
-
gousse d'ail (opcjonalnie)1
-
de courgettes coupées en morceaux700 g
-
d'eau500 g
-
cube de bouillon de légumes1
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de beurre10 g
-
de fromage à tartiner type La Vache qui Rit®40 - 50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
96 kcal /
401 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Cookidoo® à table 2023
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada